27 Mayıs 2009 Çarşamba

Fetih Konseri

Fatih Belediyesi, İstanbul`un fethinin 556. yıldönümü dolayısıyla konser düzenliyor.

Fatih Belediyesi, İstanbul`un fethinin 556. yıldönümünde dünyaca tanınan piyanist `Tuluyhan Uğurlu ile Mehter Takımı Konseri` düzenliyor.

Klasik müziği birleştirerek düzenleyeceği konserle kutluyor. Fatih Belediyesi, İstanbul`un Fethinin 556. yıldönümünde, bütün dünya tarafından tanınan piyanist `Tuluyhan Uğurlu ile Mehter Takımı Konseri` yapıyor.

Fatih Belediyesi, İstanbul`un Fethinin 556. yıldönümünü nedeniyle Sultanahmet`teki amfi tiyatroda yapacağı konser anında fetih sırasında yaşananlar da dramatize edilecek. Müzikte eski ve yeni, evrensel ve millinin uyumunu ortaya koyacak konser sırasında havai fişek ve lazer â€` projektörlü ışık gösterisi gerçekleştirilecek.

Tuluyhan Uğurlu`nun piyanosuyla, Fatih Belediyesi Mehter Takımı`nın geleneksel enstrümanlarıyla da gerçekleştireceği konser, halka açık olacak ve ücretsiz verilecek.

556. Fetih Kutlamaları kapsamında organize edilen `Tuluyhan Uğurlu ile Mehter Takımı Konseri` 28 Mayıs 2009 Perşembe günü Sultanahmet Parkı Amfi Tiyatro`da saat 21.00`de yapılacak.

Hiç yorum yok:


Zirve100 Toplist